"Een advocaat, beter vroeg dan laat"

 

Een advocaat kan zoveel meer doen dan enkel uw zaak pleiten voor de rechtbank: adviseren, bemiddelen, onderhandelen en verdedigen. Ga tijdig langs bij een advocaat, wacht niet tot een probleem escaleert. Informeer u bij elke belangrijke stap.

 

Onze jarenlange ervaring als advocaat met specialisaties in verschillende domeinen staat ter uwer beschikking. Multidisiplinariteit is onze kracht. We zoeken steeds naar snelle praktische oplossingen met een minimum aan kosten voor onze cliënten en dit met de allerbeste kwaliteit van een goede advocaat.

Bemiddelaar

 

Er wordt nog te snel naar een advocaat gestapt voor juridische conflicten. Bemiddeling is een zeer goed alternatief voor een gerechtelijke behandeling van geschillen.

Bemiddeling is een vreedzame, eenvoudige, snelle en efficiënte methode om conflicten op te lossen. De bemiddeling heeft als belangrijk voordeel dat naar een positieve oplossing wordt gezocht door en voor alle partijen die betrokken zijn bij een conflict en dat niet alle bruggen worden opgeblazen voor de toekomst.

Bemiddelen is één van de specialiteiten van Jill Van Eecke

Klik hier voor meer info over wat bemiddeling precies inhoudt.

 ​​Pieter Schroonsstraat 82

B-1830 Machelen

Tel: +32 (0)2 253 49 51

 

Jill Van Eecke

 jve@vaneecke.be

 

Gregory Eyckmans

grey@vaneecke.be